9 Kasım 2011 Çarşamba

can sıkıntısı arkadaşım olmuş haberim yokmuş

can sıkıntısı nedir bilir misiniz tam olarak? tüm gün, blog şablonlarına baktım durdum, madem kendim çok iyi birşey yapamıyorum, hazır yapılmış olanlardan kullanayım dedim, onu da beceremedim. en sonunda daha da darlandı içim, amaaaan neyime yetmiyor bu eldeki dedim, bıraktım bu işleri de. yani, sevgili bloğuma o çok beğendiğim kedili şablonu uygulamayı bir türlü beceremedim. öte yandan yarın işe gidicem, aldı beni stres. önümüzdeki hafta izinli miyim, değil miyim bilmiyorum. güzeldi kaç gündür fıldır fıldır gezmek, yeni yeni dedikodular dinlemek falan. bir garip oldum, bir üzüntü keder çöktü üstüme. öte yandan da bütün şablon ve blogger destek sitelerinin ingilizce yazılmış olmasına içerledim, öğrenemiyorum yahu yabancı dil, her bir boku hatırlayan beyin hücrelerim bunu hatırlayamıyor işte NE YAPAYIM?
kediler güzel ve tatlıydı, kedi gibi insanım neticede. biraz ilgi, sevgi görsem sırnaştıkça sırnaşıyorum, biri üzerime su dökmeye kalksa önce kaçıyorum, sonra nefretle üzerine atlamak için fırsat kolluyorum. üff bunaldım, mavi-yeşili görür müyüm ki acaba yarın? artık bir an önce zaman geçsin geçecekse, önümüzdeki hafta olsun da izinli olayım. ne kadar sıkıcı ve boktan bir hayatımın olduğuna da dikkat ettim ayrıca bugün. borç üstüne borç yapılmaz a dostlar, yapmayınız. yapınca böyle üç kuruşun hesabını yapıp evden dışarı çıkmaya korkuyorsunuz. en son dün akşam watsonsa uğradım sadece bir ruj almak için, dünyaları kucaklayıp gelmişim eve, sonradan farkettim. evde miskinleşmek çok ucuz, hatta bedava.
en iyisi biraz daha facebook ve twitter kurcalamak, sevmediğim insanların profillerine bakıp onlarla dalga geçmek bile mutlu etmiyor artık beni, eğlenemiyorum. şu kış günlerinde günler kısacık, geceler uzun oluyor, geceleri seviyorum ama o uppuzun geceler de yarın olmayacağı anlamına gelmiyor. son olarak sevgiler, öpüldünüz :)

2 kişi olaya son noktayı koymuş:

Merih dedi ki...

Wordpress'e geçme zamanı gelmiş sanki :)

wodka dedi ki...

ya onu nasıl yapıcam ben hiç bilmiyorum merih, blogspot daha kolay geliyor bana. :)

 
↑Yukarı