28 Ocak 2012 Cumartesi

bazı günler saçmadır ama yine de güzeldir

selam. tam 15 gündür aklımı kurcalayıp duran ciddi bir sorunsalı çözdüm bugün. günlerdir etrafımdaki herkesi "ayy sence saçımı ne renk boyalamıyım? mavi-siyah mı, siyah mı, koyu füme mi, koyu kahve mi yoksa orta kahve mi?" sorusuyla canından bezdirmiştim. hayır artık bir an önce karar vermeliydim çünkü diplerim öyle bir geldi ki, biraz daha beklesem özerklik ilan edecekler yani o derecede. "asena ve dipleri"nden sonra "wodka ve dipleri" olarak geçecektim tarihe. ayrıca böyle olunca kimseye mana da konduramıyorsun biliyo musun? demezler mi adama "sen önce saçlarının diplerine bak manyak" diye. derler ve dediklerinde de haklı olurlar, gıkım çıkmaz.öte yandan bu önümüzdeki hafta bir kez daha yıllık izin kullanacağım. bir hafta evdeyim yani. daha doğrusu bir hafta boyunca sadece zorunlu ihtiyaçlarım için yerimden kalkacağım. yok vallahi yorgunum ben, sanırım yorgun doğmuşum ben. ha bu yarın çalışmayacağım demek değil ayrıca. bakalım, uzun zamandır hedeflenen "wodkaya pazar günü iş kitleyelim" projesi nihayet hayat buldu ve zavallı wod klima soğuktan dolayı çalışmadığı için -20 derece kadar soğuk olan mağazada bir başına yaşam mücadelesi verecek. ne acı değil mi? umarım alışkanlık yapmaz, umarım.
öte yandan sevgili eski sevgilimin bir takım zırvalıkları olmuş. efendim biz ayrılalı bir yıl oluyor, adama ciddi manada hiç pislik yapmadım, öyle ki dedikodusunu bile yapmadım ama artık yeni sevgilisine ne dedi ne ettiyse kız bana düşman gibi bakıyor. en son bugün bir yerde karşılaştık. öğlen yemeğine gittiğim mekanın tuvaletinde karşılaştık daha doğrusu. ben makyajımı tazelemekle meşgulken kız içeri girdi, yanıma gelip "sen lütonun eski sevgilisisin değil mi?" dedi. ben de "ona tam sevgili denmez canım, bi süre hatta ciddiye alınmayacak bir süre takıldık o kadar" dedim. o da, "ama bana senin hala ondan bahsettiğini söylüyorlar" dedi. ben de "yok kendisini hatırlamayacak kadar meşgulüm bu ara, hem baksana kendisini düşünecek pırlanta gibi sevgilisi de varmış, ben niye düşünüp enerji harcayayım ki?" dedim. kız da "çekemiyorsun ilişkimizi değil mi?" dedi. yaklaşık 3 dakika güldüm buna. hemen cevap veremedim yani ama tabiğ ki cevap hazırdı. "yok tatlım, pokemonların aşkına tanık oldum sayenizde, neden kıskanayım, ben insanlardan hoşlanıyorum" dedim ve kız ne dediğimi anlayamadan çıktım mekandan. molam bitmek üzereydi yoksa onun o soru işareti dolu suratına uzuuuun uzun bakmak isterdim elbette.
sonra işte işe gittim, ciddi anlamda üşüdüm falan. bütün gün ümit ettim "yedek anahtarı alma boşver soğuk hava zaten" derler diye ama ses çıkmayınca saat yedi gibi dayanamayıp sordum "şeyy ben anahtarı alıyim miii?" diye. "efet wodcum al" dedi müdüre ablamız, aldım mecbur. yani yarın s.s. kanunları hükmünde çalışıyorum gençler ve ben pazar günü çalışmaktan gerçekten nefret ediyorum. umarım iş olur müşteri gelir de canım sıkılmaz. öyle yani gençler, bugün eğlenceliydi ama yine de. haftaya bol bol kafanızı ütülerim nasıl olsa, şimdi herkesleri kocaman öperim, gelin sarılalım da bir haftalık tatili kutlayalım. kıpss..

2 kişi olaya son noktayı koymuş:

Adsız dedi ki...

sana iyi tatiller diliyorum :) feci kapak olmuş onu da takdir ettim.

wodka dedi ki...

@cherry: teşekkürler :) kalp.

 
↑Yukarı