29 Aralık 2011 Perşembe

sözlük var dediler geldik gelmesine de...

bu gece hiç yazasım yoktu, huysuzluğum üzerimde zaten ama yine de yazıcam, çatlayacağım yoksa. bugün öğle saatlerinde çok üstün zeka seviyesindeki bir kimsenin, daha önce özel yazışmalarını ifşa ettiği bir arkadaşımın hakkında ettiği iki çift lafa değinmek istiyorum önce. kendisi özel mesajların ifşa edilmesi hususunda çok ve boş konuşmuş. etik değil dedik, etikmiş, yaptığını savunmuş. bir de michael sikkofield'in küfürsüz hali şeklinde bir üslup tutturmaya çalışmış aman evlere şenlik. bokunu yesin bahsettiğim iki zatın, bir nane değil, bakmayın havasına. "taklitler aslını yaşatır aptal olma" adlı şarkıyı kendisine yolluyorum buradan herkesin huzurunda.
dün gece canımı çok sıkan birşey oldu gençler. şimdi normalde sözlükte yaşadığım ufak tefek sıkıntıları kimseye yansıtmam buralarda, sevdiğim için orayı kötü bilin istemem. bilirsiniz, ben bi anda dellenirim çabuk geçer, unuturum sonra. ancak, bizim sözlükte açtığımız başlıklar falan aptal bunlar dedirtecek cinstenmiş, bunu vurgulamışlar. çok kederlendim ahahah :)) yeni yazarlar ki hepsi hemen hemen ekşiden gelip te küfürü de beraberinde getirince (genelleme yapmayayım ayıptır, yalnızca birkaçı) biz küfür etmemeyi başta prensip edindik diye tepki koyduk. efendim meğer ne hata etmişiz, bizler işe yaramaz kimselermişiz, ne haddimizeymiş blablabla. yani denmek isteniyor ki, siz en başta ihtiyacımız olan mallardınız, ahanda asıllar geldi, bakın cilveleşmenize, müdahale etmeyin iyilere. olsun, öyle olsun bakalım, merak ediyorum ne zaman başlarım böyle aşkın ızdırabına diyip de get diyeceğim. gerçekten merak ediyorum hani.
sevmem keyfiliği ve ayrımcılığı. hele ki insanın emeğine bir anda bok muamelesi yapılıyorsa, yapan kişi babam olsa tanımam. beni ırgalamaz o kadarı. umarım bu anlık soğumam çok uzun sürmez, yine kaynaşırım sözlükle. en çok ta gidersem, myrmarachne, carpediem_fb ve frankslater adlı dostlarımdan ayrılacağım için üzülürüm, bilirsiniz geri kalan koskoca bir hikaye. ha bi de hatunlardan anaksunamun ve nickimnickolsunmu var, onları da çok seviyorum, onlardan uzaklaştığım için üzülürüm. geriye de pek kimse kalmadı zaten, ego tatmini peşinde insanlar, sevilen birkaç abi falan. bilirsiniz, yeri dolmayacak insan azdır, geri kalan herşey için master card.
başka bi nane yok mu hayatında derseniz, yok nan. vallaha da billaha da yok. işler yavaş, aşk hayatı ölü, arada beynimdeki devreler yanıyor salaklaşıyorum, öyle işte. tek sinirimi zıplatan bu sözlükteki bizlere negatif olarak uygulanan ayrımcılık. tamam eyvallah para yatırmışlar, ben de üzülüyorum sözlük boka dönmesin falan diye ama, babamın malı da değil bir yerde. yeminle soğudum hani, yazasım yok, okuyasım yok. bildiğin bu saydığım 5 kişi var diye takılıyorum oralarda, bana yeni sözlük bulalım nan. valla bak. her neyse konumuz yeni sözlük değil, eldeki, öyle işte canlar, ciddi ciddi sinirlerim bozuldu. olum hakkatten mercimek beyinliyim ki değer veriyorum eşi dostu yakasından tutup getirmeye çalışıyorum. ama görüldüğü üzere açtığımız başlıklar aptallık seviyesinde. e napalım, bu kadar beynim var. bir de demiş ki yeni gelen tecrübeliler, biz eskiler sözlük formatını bilmiyormuşuz. abi format getirdiler de biz mi uymadık, en başta söyledim ben bilmem sözlük formatı yabancıyım diye, gelme deseydin be abicim, az bi sabredip kaliteli yazar getirseydin. bana ne yani bundan?
içimden bir ses çoka kalmaz bu sözlük senin için mazide bir tatlı anı olarak kalır diyor. dedim ya şu 5 adam olmasa kaçıp gideceğim arkama bakmadan, ama işte bunlar yok mu? onlar beni bağlayan, geri kalan da boş bir defter sayfası, atarsın gider yani. bir ara hatırlatın bu kadar iyi niyetli ve saf olduğum için kendime yüzyılın malı ödülü yaptıracağım. hadi iyi geceler olsun herkese, kocaman öptüm. kıps..

3 kişi olaya son noktayı koymuş:

SOW dedi ki...

siktir et. dikiş tutturamayacaklarına iddiaya bile girerim.

Adsız dedi ki...

deneme 1.2

wodka dedi ki...

zamanla daha profesyonelce hareket edilirse başarılı olacaklarını düşünüyorum. umarım emekleri boşa çıkmaz @ahhlaksız

 
↑Yukarı