18 Mart 2012 Pazar

çocuklar gülsün diye

sabahtan beri hangi magazin programını açtıysam hepsinde bi "Gülben Ergen'in ŞAHDAMARI kim?" başlıklı haber var. yaşam koçu, yüce kişilik, ulu insan erol köse de bikbikbik yorumlarını katıyor bu habere. neymiş efendim tamamen reklam için, reyting için bilerek kameraların çok olduğu bir ortamda atılmış mesajmış ta, Gülben Ergen akıllı kadınmış ta, politikmiş te, planlı hareket edermiş bu da planmış ta bilmem neymiş. efendim bir de Gülben Ergen evli bir kadınmış, boşanma sürecinde bile olsa böyle bir ilişki yaşaması etik değilmiş, kılmış yünmüş tüymüş.
efendim konunun en basit açıklaması şudur bence; "Gülben Ergen yahut başka bir kimse, istediği kişiyle istediği biçimde mesajlaşabilir, ilişki kurabilir ve bu onun özel hayatı olduğu için de kimsecikleri bağlamaz." nokta. sevgili magazin habercilerimizin o mesajları ifşa etme hakları yok bi kere annem. en basitinden reklam yapmak amaçlı olsa, kendisi de demet akalın gibi twitter'da paylaşırdı bunu. hatırlarsınız önder bekensire giden tweeti. bu olayın hemen ardından da klip çekilen şarkıyı. kaldı ki, kimse kimsenin özel yazışmalarını ifşa etme hakkına sahip değil cicim. yok böyle bir olay yani. Gülben Ergen istediği takdirde bunu haber yapanları da buna yorum yapanları da dava etme hakkına sahip mi? sahip. bence etmeli de.
kaldı ki Gülben Ergen daha dün piyasaya çıkmış, iki gün hatırlanacak şarkılar yapan, günlük popülarite peşinde koşan bir kadın değil. eski şarkılarını, eski albümlerini zevkle dinlemekte olan onlarca insan tanıyorum. geçen yaza damgasını vurup, kışa çıkamayacak derecede kalitesiz müzik yapmadığı için seviliyor belki de, olamaz mı? olabilir, neden olmasın. boş işler bunlar, ki erol köse gibi çirkef bi adamın haddini aşar bu konuda yorum yapmak, bence tabi.
bi de "boşanma sürecinde olan kadın nasıl biriyle ilişki yaşar" blablabla lafları var ki evlere şenlik. bu bahsi geçen kadın bir yıl önce açmış boşanma davasını, mahkeme henüz sonuçlanmadıysa günahı ne? öte yandan zaten evlilik bitmiş, sadece kağıt üzerinde var. hadi hepsini geçtim sonuçta bir "özel hayat" olayı var, kime ne aga milletin özel hayatından. hadi madem "reklam yapmak istiyor, reyting için vikvik" diyorsun, madem bunun bilincindesin, neden çıkıp programlarda saatlerce bu kadını tartışıyorsun. amacı buysa bile, senin dangozluğun sayesinde gerçekleşiyor o amaç ve efendim bu da o kadının çok akıllı bir kadın olduğunu kanıtlıyor. akıllı kadınları severim bak, ciddiyim bu konuda.
kaldı ki Gülben Ergen'in "ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE" adı altında gerçekleştirdiği çok şahane projeleri var. anaokulu yapıyor Türkiye'de anaokulu olmayan şehirlere, köylere vs. üstelik gönüllüleri de var ve sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla iyi de iş çıkartıyorlar. bunlardan bahsetsene bu kadının özel mesajlarını ifşa etmek yerine. hem topluma da bi faydan olur, parazit bakteriler gibi başkalarının üzerinden geçinmezsin böylece. gündüz kuşağı programlarına çıkıp bikbik hayat otoriteliği taslamak kolay elbette değil mi?

ilgilenenler olur diye ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE derneğinin linkini şuraya bırakıyorum. biz daha önce baktık, ilgilenebildiğimiz kadarıyla ilgilendik bu konuyla çünkü. herkese sevgiler.

0 kişi olaya son noktayı koymuş:

 
↑Yukarı