12 Haziran 2011 Pazar

kadın kavgası

hep şunu bilir, şunu söylerim; BİR KADIN GERÇEKTEN İSTİYORSA EĞER, İSTEDİĞİNİ ALIR! anında organize olabilme, gruplaşabilme, kadın psikolojisinin ne çetrefilli olduğunu bildiğimiz için de hedef tahtası yaptığımız şeyi psikolojik baskıyla yok edebilme yeteneğimiz var çok şükür. bağırıp kavga etmeye gerek yok, çekip alnının çatından vurmadan, son derece sinsice ve temiz bir şekilde kancayı taktığımız kişiye terk-i diyar ettirebiliriz alemleri.

kadınların tartışması çekişmesiyle erkeklerinki farklı olmuştur hep. onların kavga anlayışı gidip kafayı yapıştırıp ağız burun dalmaktan ibaretken, kadınlar psikolojik çökertme metodu uygular. işe yarar da, sevdiğim bir yöntemdir bu zira. karşıdaki taraf eğer ki zeka seviyesi olarak sizden daha alttaysa işiniz kolay, gidin ve onun ne kadar aptal olduğunu vurgulayın. güzellik olarak sizden daha çirkinse o da kolay, gidin ve çirkin olduğunu hissettirin ancaak, eğer ki hem çirkin hem de zeki bir hatunla karşı karşıya kalmışsanız, işler biraz karışabilir. susun ve aradaki IQ farkını hissettirmeyin derim. güzellik kavramı çoğunlukla zekanın önüne geçeceğinden, zaten bir süre sonra karşı taraf tahammül edemez sizinle aynı ortamda durmaya, katlanamaz inanın.

ama siz siz olun ki, erkek arkadaşlarınızı, sevgililerinizi karıştırmayın böyle işlere. erkekler sevmez bu derece çetrefilli işleri, yok o entrika, yok bu hareket bu cümle derken, illet gelir adamlara. onların doğasında kavga demek, gidip kafayı çakmaktan ağız burun kırmaktan ibarettir. başka da birşey beklemeyin adamlardan. onlara göre en temiz en zahmetsiz mesele halletme yöntemi budur.

sonra bir de, aynı adamdan hoşlanan iki kadının birbiriyle olan mücadelesi vardır. sinsice ama istikrarlı bi şekilde mücadele gösterir kadınlar bu alanda. ama adama bunu hissettirmek tam bir ahmaklıktır doğrusu. adam, paylaşılamayan erkek olduğunu hissettiği anda kıçı arşa değmiş bir şekilde gezer durur ortalıkta zaten. umurunda değilmiş gibi yapan kazanır neticede, o ortalığı velveleye veren de var ya kaybeder.

0 kişi olaya son noktayı koymuş:

 
↑Yukarı